Przedmioty kierunkowe Wybrane metody analityczne.Biotechnologia w ochronie środowiska.Ekonomia menedżerska.Eksploracja danych.Metody badań produktów.Nowe trendy w towaroznawstwie przemysłowym.Nowe trendy w towaroznawstwie spożywczym.Nowoczesne modele biznesowe.Opakowalnictwo.Podstawy procesów technologicznych.Przechowalnictwo.Statystyczne sterowanie procesami.Towaroznawstwo przemysłowe.Towaroznawstwo spożywcze.Zaawansowane zarządzanie jakością. Seminarium magisterskie I II III.Język obcy I II III IV V VI VII angJęzyk obcy I II III IV V VI VII niem Przedmioty specjalnościowe Biologiczne podstawy żywienia.Dietetyka.Dietetyka dzieci i młodzieży.Dietetyka kliniczna.Dietetyka sportowa.Dietoprofilaktyka.Fizjologia żywienia człowieka.Kliniczny zarys chorób.Kuchnie etniczne w dietetyce.Marketing w usługach dietetycznych.Poradnictwo dietetyczne.Projektowanie usług dietetycznych.Psychologia w dietetyce.Rachunkowość MSP.Technologia potraw dietetycznych.Źródła finansowania dzialaności gospodarczej.Żywienie w różnych warunkach środowiska.Podmiot udostępniający: Biuro DziekanaWytworzył informację:M.Schmidt02.10.2021 Wprowadzenie:M.Schmidt 02.10.2021 Ostatnia modyfikacja:M.Schmidt 04.10.2021