Przedmioty kierunkoweBezpieczeństwo i higiena pracy.Biochemia.Chemia organiczna.Ekonomia.Informatyka.Język obcy I II III IV V VI angJęzyk obcy I II III IV V VI niemMatematyka.Metody badań produktów.Mikrobiologia.Ochrona środowiska.Opakowalnictwo.Podstawy chemii.Podstawy fizyki.Podstawy marketingu.Podstawy procesów technologicznych.Podstawy zarządzania.Praktyka zawodowa.Przechowalnictwo.Seminarium dyplomowe I II III.Sensoryczna ocena jakości.Statystyka.Towaroznawstwo przemysłowe I.Towaroznawstwo przemysłowe II.Towaroznawstwo spożywcze produktów pochodzenia roślinnego.Towaroznawstwo spożywcze produktów pochodzenia zwierzęcego.Wstęp do towaroznawstwa.Wychowanie fizyczne I II III IV.Przedmioty specjalnościoweAnaliza instrumentalna.Design management.Ekologia w naukach o jakości.Gospodarka magazynowa.Marketing sensoryczny.Marketing towarów i usług.Metody badań konsumenckich.Podstawy inżynierii materiałowej.Prawo gospodarcze i ochrona własności intelektualnej.Projektowanie i komercjalizacja produktów.Projektowanie i wdrażenie systemów zarządzania jakościąProjektowanie i zarządzanie procesami technologicznymi.Transfer technologii i współpraca z biznesem.Zachowania konsumenta.Zarządzanie jakościąZarządzanie produktem.Wytworzył informację:12.07.2022 Wprowadzenie:M.Schmidt 12.07.2022 Ostatnia modyfikacja:M.Schmidt 14.07.2022