Wybór specjalności Wybierz specjalność: Wybierz specjalność Inżynieria Jakości i Zarządzanie Produktem Usługi Żywieniowe i Dietetyka Zarządzanie Jakością Usług Przedmioty kierunkowe Analiza sensoryczna.Bezpieczeństwo i higiena pracy.Biologiczne podstawy jakości.Chemia organiczna.Ekonomia.Fizykochemiczne podstawy oceny jakości.Inżynieria procesów technologicznych.Język obcy I II III IV V VI angMatematyka w zarządzaniu.Metody badania produktów.Mikrobiologiczne aspekty jakości.Ocena jakości produktów nieżywnościowych I.Ocena jakości produktów nieżywnościowych II.Ocena jakości produktów pochodzenia roślinnego.Ocena jakości produktów pochodzenia zwierzęcego.Ochrona środowiska.Opakowalnictwo.Podstawy chemii.Podstawy marketingu.Podstawy zarządzania.Praktyka zawodowa.Prawo i ochrona właśności intelektualnej.Przechowalnictwo.Seminarium dyplomowe I II III.Statystyka opisowa.Technologie informacyjne.Wprowadzenie do nauk o jakości.Wychowanie fizyczne I II III IV. Przedmioty specjalnościowe Wytworzył informację:27.09.2023 Wprowadzenie:M.Schmidt 27.09.2023 Ostatnia modyfikacja:M.Schmidt 29.11.2023