Wybór specjalności Wybierz specjalność: Wybierz specjalność Inżynieria Jakości i Zarządzanie Produktem Usługi Żywieniowe i Dietetyka Zarządzanie Jakością Usług Przedmioty kierunkowe Analiza sensoryczna.Bezpieczeństwo i higiena pracy.Biologiczne podstawy jakości.Chemia organiczna.Ekonomia.Fizykochemiczne podstawy oceny jakości.Inżynieria procesów technologicznych.Język obcy I II III IV V VI ang 8 05 24Matematyka w zarządzaniu.Metody badania produktów.Mikrobiologiczne aspekty jakości..Ocena jakości produktów nieżywnościowych I.Ocena jakości produktów nieżywnościowych II.Ocena jakości produktów pochodzenia roślinnego.Ocena jakości produktów pochodzenia zwierzęcego.Ochrona środowiska.Opakowalnictwo.Podstawy marketingu.Podstawy chemii.Podstawy zarządzania.Praktyka zawodowa.Prawo i ochrona właśności intelektualnej.Przechowalnictwo.Statystyka opisowa.Technologie informacyjne.Wprowadzenie do nauk o jakości.Wychowanie fizyczne I II III IV..Zarządzanie stresem-wybieralny. Przedmioty specjalnościowe Wytworzył informację:21.06.2024 Wprowadzenie:M.Schmidt 21.06.2024 Ostatnia modyfikacja:M.Schmidt 21.06.2024