Zapisy na seminaria dla - 1 i 2 sem. TiZJ, ŻiD II st.
Zapisy na seminarium dyplomowe rozpoczynające się w semestrze letnim 2017/2018 prowadzi Dziekanat od 12 do 15 lutego 2018 r.. Zapisy dokonywane są drogą elektroniczną pod adresem http://wdws.wpit.am.gdynia.pl (dla studiów stacjonarnych).
Zapisując się na seminarium należy określić preferencje wyboru seminarium cyframi od 1 do 9.
Przydział do grupy seminaryjnej nastąpi wg kryterium średniej ocen z semestru zimowego 2017/2018.
Osoby, które w terminie nie dokonają wyboru, zostaną przydzielone do seminarium w ostatniej kolejności (do grup, w których będą wolne miejsca).
Informujemy, iż uruchomione zostaną seminaria o największej liczbie deklaracji.
Listy seminarium zostaną ogłoszone 16.02.2018 r.
Lp. | Nazwisko i imię prowadzącego | Tytuł seminarium |
1. | Prof. dr hab. inż. Piotr Bykowski, prof. zw. AMG | Analiza ryzyka i jej miejsce w zarządzaniu bezpieczeństwem w łańcuchu żywnościowym i żywieniu |
2. | Prof. dr hab. inż. Piotr Palich, prof. zw. AMG | Kształtowanie jakości produktów spożywczych w procesach: pozyskiwania surowców, technologicznych, przechowywania i dystrybucji |
3. | Prof. dr hab. inż. Piotr Przybyłowski, prof. zw. AMG | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem towarów oraz usług - aspekty konsumenckie, technologiczne i środowiskowe |
4. | Prof. dr hab. inż. Maria Rutkowska, prof. zw. AMG | Nowe trendy w towaroznawstwie przemysłowym |
5. | Prof. dr hab. Izabela Steinka, prof. zw. AMG | Wybrane zagadnienia z higieny |
6. | Prof. dr hab. Maria Śmiechowska, prof. zw. AMG | Jakość i ekologia w towaroznawstwie |
7. | Dr hab. inż. Aneta Ocieczek, prof. nadzw. AMG | Technologiczne i przechowalnicze aspekty kształtowania jakości żywności |
8. | Dr hab. Marzenna Popek, prof. nadzw. AMG | Towary przemysłowe w transporcie morskim |
9. | Dr hab. Aleksandra Wilczyńska, prof. nadzw. AMG | Funkcjonalne i biologicznie aktywne składniki żywności |
Załączniki:
Podmiot udostępniający:
Dziekanat WZNJ
Wytworzył informację:
Mirosława Byzdra
07.02.2018
Wprowadzenie:
M.Schmidt 07.02.2018
Ostatnia modyfikacja:
M.Schmidt 11.08.2021