ZAPISY NA PRZEDMIOTY WYBIERALNE, Nauki o Jakości, st. I, sem. II
Zgodnie z programem studiów dla kierunku Nauki o jakości (studia pierwszego stopnia, stacjonarne) naboru 2022/2023, w przyszłym semestrze studenci sem. III będą realizowali m.in. przedmioty wybieralne z modułu:
Przedmioty wybieralne z puli kierunkowej
Student musi zrealizować przedmioty za 8 ECTS, spośród proponowanych:
- Aspekty zdrowotne produktów pochodzenia wodnego, wymiar: 15w, 2 ECTS, KZJ
- Żywność funkcjonalna, wymiar: 15w, 2 ECTS, KZJ
- Żywienie a jakość życia, wymiar: 15w, 2 ECTS, KZJ
- Wzbogacanie żywności – innowacje, wymiar: 15w, 2 ECTS, KZJ
- Niekonwencjonalne metody utrwalania żywności, wymiar: 15w, 2 ECTS, KZJ
- Certyfikacja jakości wyrobów, wymiar: 15w, 2 ECTS, KZJ
- Hortiterapia jako jedna z możliwości poprawy jakości życia młodych ludzi, wymiar: 15w, 2 ECTS, KZJ
- Kształtowanie relacji z klientami, wymiar: 15w, 2 ECTS, KZJ
- Prognozowanie interakcji mikrobiologicznych, wymiar: 15w, 2 ECTS, KZJ
- Niskotemperaturowe utrwalanie produktów spożywczych, wymiar: 15w, 2 ECTS, KZJ
Zapisy na przedmioty wybieralne będą prowadzone w systemie Wirtualna Uczelnia w okresie od 05.06.2023 r. (poniedziałek) godz. 17:00 do 08.06.2023 r. (czwartek) godz. 23:00 i dotyczą studentów obecnego sem. II.
Aby dokonać zapisu na przedmioty wybieralne należy:
- Zalogować się na swoje konto w systemie Wirtualna Uczelnia.
- Wybrać z menu: Oferta -> Wybór z oferty -> Wybór kierunku, specjalności, naboru i semestru (należy wybrać semestr przyszły czyli III) -> Wybór modułu w ofercie dydaktycznej.
- Wskazać i wybrać przedmioty z modułu PSW KIER za wskazaną liczbę ECTS.
Uwaga
- Przedmioty będą widoczne w systemie tylko we wskazanym powyżej okresie prowadzenia zapisów.
- W przypadku niewielkiego zainteresowania danym przedmiotem, nie zostanie on uruchomiony, a osoby, które go wybrały zostaną przydzielone przez Dziekana do jednej z uruchamianych grup.
- Osoby, które nie dokonają wyboru we wskazanym okresie, zostaną przydzielone przez Dziekana do jednej z uruchamianych grup.
Załączniki:
Podmiot udostępniający:
Dziekanat WZNJ
Wytworzył informację:
E.Simonyan
02.06.2023
Wprowadzenie:
E.Simonyan 02.06.2023
Ostatnia modyfikacja:
E.Simonyan 06.06.2023