Przedmioty kierunkowe Bezpieczeństwo i higiena pracyBiochemiaChemia IChemia IIEkonomiaFizykaInformatykaJęzyk obcy I II III IV V VII angJęzyk obcy I II III IV V VI VII niemMatematykaMetody badań produktówMikrobiologiaOchrona środowiskaOpakowalnictwoPodstawy marketinguPodstawy procesów technologicznychPodstawy zarządzaniaPrzechowalnictwoSensoryczna ocena jakościStatystykaTowaroznawstwo przemysłowe ITowaroznawstwo przemysłowe IITowaroznawstwo spożywcze produktów pochodzenia roślinnegoTowaroznawstwo spożywcze produktów pochodzenia zwierzęcegoWstęp do towaroznawstwaWychowanie fizyczne I II III IV Praktyka Seminarium dyplomowe I II III Wykład monograficzny I Przedmioty specjalnościowe Edukacja żywieniowaEksploatacja urządzeń gastronomicznychFinanse przedsiębiorstwGospodarka magazynowaHigiena żywności i żywieniaOchrona konsumentaOrganizacja usług żywieniowychPlanowanie i ocena żywieniaProfilaktyka żywieniowaRachunkowość MPGTechnika i organizacja obsługi konsumentaTechnologia gastronomicznaWybrane zagadnienia z toksykologii żywności i substancji dodatkowychZachowania konsumenta Wykład monograficzny IIŻywienie człowiekaŻywienie w różnych okresach życiaPodmiot udostępniający: Biuro DziekanaWytworzył informację:M.Schmidt01.05.2020 Wprowadzenie:M.Schmidt 01.05.2020 Ostatnia modyfikacja:M.Schmidt 04.05.2020