ZAPISY NA PRZEDMIOTY WYBIERALNE, Nauki o Jakości , st. II, sem. I/II
Zgodnie z programem studiów dla kierunku Nauki o Jakości (studia drugiego stopnia, stacjonarne) naboru 2021/2022, w przyszłym semestrze, studenci sem. I/II będą realizowali m.in. przedmioty wybieralne z modułów:
Przedmioty wybieralne z puli kierunkowej
Student musi zrealizować przedmioty za 6 ECTS, spośród proponowanych:
- Przyrodnicze i ekonomiczne aspekty jakości, 15 w, 2 ECTS, prof. M. Śmiechowska
- Nowe trendy w konsumpcji, 15 w, 2 ECTS, dr hab. inż. A. Rybowska, prof. UMG
- Rola wody w kształtowaniu jakości żywności, 15 w, 2 ECTS, dr hab. inż. A. Ocieczek, prof. UMG
- Podstawy ratownictwa chemicznego, 15w, 2 ECTS, dr M. Bogalecka
- Mikrobiota przewodu pokarmowego a zdrowie człowieka, 15 w, 2 ECTS, dr inż. W. Kozirok
- Zarządzanie małymi i średnimi przedsiębiorstwami, 15 w, 2 ECTS, dr D. Stokłosińska
Zapisy na przedmioty wybieralne będą prowadzone w systemie Wirtualna Uczelnia w okresie od 22.02.2022r., godz. 13:00 (wtorek) do 24.02.2022 r., godz. 13:00 (czwartek) i dotyczą studentów obecnego sem. I/II.
Aby dokonać zapisu na przedmioty wybieralne należy:
- Zalogować się na swoje konto w systemie Wirtualna Uczelnia.
- Wybrać z menu: Oferta -> Wybór z oferty -> Wybór kierunku, specjalności, naboru i semestru (należy wybrać semestr przyszły czyli II) -> Wybór modułu w ofercie dydaktycznej.
- Wskazać i wybrać przedmioty z moduł PSW KIER za wskazaną liczbę ECTS (w przypadku przedmiotów, realizowanych w formie wykładu i ćwiczeń, proszę wskazać obie formy zajęć).
Uwaga
- Przedmioty będą widoczne w systemie tylko we wskazanym powyżej okresie prowadzenia zapisów.
- W przypadku niewielkiego zainteresowania danym przedmiotem, nie zostanie on uruchomiony, a osoby, które go wybrały zostaną przydzielone przez Dziekana do jednej z uruchamianych grup.
- Osoby, które nie dokonają wyboru we wskazanym okresie, zostaną przydzielone przez Dziekana do jednej z uruchamianych grup.
Załączniki:
Podmiot udostępniający:
Dziekanat WZNJ
Wytworzył informację:
E.Simonyan
21.02.2022
Wprowadzenie:
E.Simonyan 21.02.2022
Ostatnia modyfikacja:
E.Simonyan 21.02.2022