Zapisy na seminarium - 1 sem. TiZJ, 1 i 2 sem. ŻiD II stopnia

Uprzejmie informujemy, że zapisy do grup seminaryjnych dla studentów 1 i 2 semestru, kierunku Towaroznawstwo – studia II stopnia (specjalności: TiZJ, ŻiD) będą odbywać się od 19.02.2018 r. (tj. poniedziałek) do 22.02.2018 r. godz. 24:00 (tj. czwartek).

W celu zapisania się do grupy seminaryjnej należy zalogować się na stronie: http://wdwn.wpit.am.gdynia.pl/seminaria/wybor.php i określić preferencje wyboru dostępnych seminariów cyframi od 1 do 5. O utworzeniu danej grupy seminaryjnej zadecyduje ilość chętnych, natomiast o przydziale do wybranej grupy seminaryjnej - średnia ocen z ostatniego semestru.

Osoby, które nie dokonają wyboru, zostaną przydzielone do grupy seminaryjnej w ostatniej kolejności (do grup, w których będą wolne miejsca).

Poniżej lista dostępnych seminariów do wyboru wraz z tematyką:

Towaroznawstwo studia drugiego stopnia   
     
Lp. Nazwisko i imię prowadzącego Tytuł seminarium 
1. Prof. dr hab. inż.  Piotr Bykowski Analiza ryzyka i jej miejsce w zarządzaniu bezpieczeństwem w łańcuchu żywnościowym i żywieniu
2. Prof. dr hab. inż. Piotr Palich, prof. zw. AMG Kształtowanie jakości produktów spożywczych w procesach: pozyskiwania surowców, technologicznych, przechowywania i dystrybucji
3. Prof. dr hab. Maria Śmiechowska, prof. zw. AMG Jakość i ekologia w towaroznawstwie
4. Dr hab.inż. Aneta Ocieczek, prof. nadzw. AMG  Technologiczne i przechowalnicze aspekty kształtowania jakości żywności
5. Dr hab. inż. Aleksandra Wilczyńska, prof. nadzw. AMG  Ocena i kształtowanie jakości żywności funkcjonalnej i prozdrowotnej

Załączniki: 

Podmiot udostępniający: 

Dziekanat WZNJ

Wytworzył informację:

L.Behmke
07.02.2018
Wprowadzenie:
M.Schmidt 07.02.2018
Ostatnia modyfikacja:
M.Schmidt 11.08.2021