Zapisy na seminarium - 1 sem. TiZJ, 1 i 2 sem. ŻiD II stopnia
Uprzejmie informujemy, że zapisy do grup seminaryjnych dla studentów 1 i 2 semestru, kierunku Towaroznawstwo – studia II stopnia (specjalności: TiZJ, ŻiD) będą odbywać się od 19.02.2018 r. (tj. poniedziałek) do 22.02.2018 r. godz. 24:00 (tj. czwartek).
W celu zapisania się do grupy seminaryjnej należy zalogować się na stronie: http://wdwn.wpit.am.gdynia.pl/seminaria/wybor.php i określić preferencje wyboru dostępnych seminariów cyframi od 1 do 5. O utworzeniu danej grupy seminaryjnej zadecyduje ilość chętnych, natomiast o przydziale do wybranej grupy seminaryjnej - średnia ocen z ostatniego semestru.
Osoby, które nie dokonają wyboru, zostaną przydzielone do grupy seminaryjnej w ostatniej kolejności (do grup, w których będą wolne miejsca).
Poniżej lista dostępnych seminariów do wyboru wraz z tematyką:
Towaroznawstwo studia drugiego stopnia | ||
Lp. | Nazwisko i imię prowadzącego | Tytuł seminarium |
1. | Prof. dr hab. inż. Piotr Bykowski | Analiza ryzyka i jej miejsce w zarządzaniu bezpieczeństwem w łańcuchu żywnościowym i żywieniu |
2. | Prof. dr hab. inż. Piotr Palich, prof. zw. AMG | Kształtowanie jakości produktów spożywczych w procesach: pozyskiwania surowców, technologicznych, przechowywania i dystrybucji |
3. | Prof. dr hab. Maria Śmiechowska, prof. zw. AMG | Jakość i ekologia w towaroznawstwie |
4. | Dr hab.inż. Aneta Ocieczek, prof. nadzw. AMG | Technologiczne i przechowalnicze aspekty kształtowania jakości żywności |
5. | Dr hab. inż. Aleksandra Wilczyńska, prof. nadzw. AMG | Ocena i kształtowanie jakości żywności funkcjonalnej i prozdrowotnej |