5 sem. UŻiD i TiZJ I st - WYBÓR SEMINARIUM DYPLOMOWEGO
Uprzejmie informujemy, że zapisy do grup seminaryjnych dla studentów 5 semestru, kierunku Towaroznawstwo – studia I stopnia (specjalności: TiZJ, UŻiD) będą odbywać się od 08.10.2018r. godz. 08:00 (tj. poniedziałek) do 11.10.2018 r. godz. 12:00 (tj. czwartek).
W celu zapisania się do grupy seminaryjnej należy zalogować się na stronie: http://wdwn.wpit.am.gdynia.pl i określić preferencje wyboru dostępnych seminariów cyframi od 1 do 4. O utworzeniu danej grupy seminaryjnej zadecyduje ilość chętnych, natomiast o przydziale do wybranej grupy seminaryjnej - średnia ocen uzyskana w piątym semestrze.
Osoby, które nie dokonają wyboru, zostaną przydzielone do grupy seminaryjnej w ostatniej kolejności (do grup, w których będą wolne miejsca).
Poniżej lista dostępnych seminariów do wyboru wraz z tematyką:
PROPOZYCJE SEMINARIUM DYPLOMOWEGO - 5 sem. Towaroznawstwo - rok akad. 2018/2019 |
|||
Proszę przyporządkować rangi od najbardziej preferowanego (1) |
|||
do najmniej preferowanego (4) |
|||
Lp |
Prowadzący seminarium |
Tytuł seminarium |
RANGA (1 -4) |
1. |
Dr inż. Przemysław Dmowski |
Kształtowanie i ocena jakości wybranych produktów spożywczych w cyklu ich życia. |
|
2. |
Dr inż. Renata Korzeniowska-Ginter |
Wpływ procesów technologicznych na cechy sensoryczne, wydajność i wartość odżywczą produktów żywnościowych. |
|
3. |
Dr inż. Milena Ruszkowska |
Jakość produktów innowacyjnych z uwzględnieniem zachowań konsumentów na rynku produktów nowych oraz żywności rewitalizującej. |
|
4. |
Dr inż. Agata Szkiel |
Znormalizowane systemy zarządzania - jakością, bezpieczeństwem żywności oraz środowiskowego. |
|