5 sem. UŻiD i TiZJ I st - WYBÓR SEMINARIUM DYPLOMOWEGO

Uprzejmie informujemy, że zapisy do grup seminaryjnych dla studentów 5 semestru, kierunku Towaroznawstwo – studia I stopnia (specjalności: TiZJ, UŻiD) będą odbywać się od 08.10.2018r. godz. 08:00 (tj. poniedziałek) do 11.10.2018 r. godz. 12:00 (tj. czwartek).

W celu zapisania się do grupy seminaryjnej należy zalogować się na stronie: http://wdwn.wpit.am.gdynia.pl i określić preferencje wyboru dostępnych seminariów cyframi od 1 do 4. O utworzeniu danej grupy seminaryjnej zadecyduje ilość chętnych, natomiast o przydziale do wybranej grupy seminaryjnej - średnia ocen uzyskana w piątym semestrze.

Osoby, które nie dokonają wyboru, zostaną przydzielone do grupy seminaryjnej w ostatniej kolejności (do grup, w których będą wolne miejsca).

Poniżej lista dostępnych seminariów do wyboru wraz z tematyką:

PROPOZYCJE  SEMINARIUM  DYPLOMOWEGO - 5 sem. Towaroznawstwo - rok akad. 2018/2019

Proszę przyporządkować rangi od najbardziej preferowanego (1)

do najmniej preferowanego (4)

Lp

Prowadzący seminarium

Tytuł seminarium

RANGA (1 -4)

1.

Dr inż. Przemysław Dmowski

Kształtowanie i ocena jakości wybranych produktów spożywczych w cyklu ich życia.

 

2.

Dr inż. Renata Korzeniowska-Ginter

Wpływ procesów technologicznych na cechy sensoryczne, wydajność i wartość odżywczą produktów żywnościowych.

 

3.

Dr inż. Milena Ruszkowska

Jakość produktów innowacyjnych z uwzględnieniem zachowań konsumentów na rynku produktów nowych oraz żywności rewitalizującej.

 

4.

Dr inż. Agata Szkiel

Znormalizowane systemy zarządzania - jakością, bezpieczeństwem żywności oraz środowiskowego.

 

Załączniki: 

Podmiot udostępniający: 

Dziekanat WZNJ

Wytworzył informację:

Lidia Behmke
05.10.2018
Wprowadzenie:
M.Schmidt 05.10.2018
Ostatnia modyfikacja:
M.Schmidt 11.08.2021