Zapisy na seminarium - 1 i 2 sem. ŻiD, TiZJ II stopnia
Uprzejmie informujemy, że zapisy do grup seminaryjnych dla studentów 2 i 1 semestru, kierunku Towaroznawstwo – studia II stopnia (specjalności: ŻiD, TiZJ) będą odbywać się od 19.02.2019 (wtorek) godz. 18:00, koniec: dnia 22.02.2019 (piątek) godz. 09:00
W celu zapisania się do grupy seminaryjnej należy zalogować się na stronie: http://wdwn.wpit.am.gdynia.pl i określić preferencje wyboru dostępnych seminariów cyframi od 1 do 5. O utworzeniu danej grupy seminaryjnej zadecyduje ilość chętnych, natomiast o przydziale do wybranej grupy seminaryjnej – (2 sem.) średnia ocen uzyskana w pierwszym semestrze i (1 sem.) średnia uzyskana na ostatnim semestrze studiów pierwszego stopnia.
Osoby, które nie dokonają wyboru, zostaną przydzielone do grupy seminaryjnej w ostatniej kolejności (do grup, w których będą wolne miejsca).
Poniżej lista dostępnych seminariów do wyboru wraz z tematyką:
Lp. |
Nazwisko i imię prowadzącego |
Tytuł seminarium |
1. |
Prof. dr hab. inż. Piotr Bykowski |
Bezpieczeństwo produktów w świetle zmian w prawie żywnościowym UE |
2. |
Prof. dr hab. Izabela Steinka dr inż. A. Kukułowicz, dr inż. J. Stankiewicz |
Wybrane zagadnienia z higieny |
3. |
Prof. dr hab. Maria Śmiechowska |
Zapewnienie jakości produktów, usług i środowisk |
4. |
Dr hab. inż. Aneta Ocieczek, prof. UMG |
Technologiczne i przechowalnicze aspekty kształtowania jakości żywności oraz postawy i zachowania konsumentów wobec żywności |
5. |
Dr hab. Aleksandra Wilczyńska, prof.UMG
|
Funkcjonalne i biologicznie aktywne składniki żywnośc |