Zapisy na seminarium - 1 i 2 sem. ŻiD, TiZJ II stopnia

Uprzejmie informujemy, że zapisy do grup seminaryjnych dla studentów 2 i 1 semestru, kierunku Towaroznawstwo – studia II stopnia (specjalności: ŻiD, TiZJ) będą odbywać się od 19.02.2019 (wtorek) godz. 18:00, koniec: dnia 22.02.2019 (piątek) godz. 09:00

W celu zapisania się do grupy seminaryjnej należy zalogować się na stronie: http://wdwn.wpit.am.gdynia.pl i określić preferencje wyboru dostępnych seminariów cyframi od 1 do 5. O utworzeniu danej grupy seminaryjnej zadecyduje ilość chętnych, natomiast o przydziale do wybranej grupy seminaryjnej – (2 sem.) średnia ocen uzyskana w pierwszym semestrze i (1 sem.) średnia uzyskana na ostatnim semestrze studiów pierwszego stopnia.

Osoby, które nie dokonają wyboru, zostaną przydzielone do grupy seminaryjnej w ostatniej kolejności (do grup, w których będą wolne miejsca).

Poniżej lista dostępnych seminariów do wyboru wraz z tematyką:

Lp.

Nazwisko i imię prowadzącego

Tytuł seminarium

1.

Prof. dr hab. inż.  Piotr Bykowski

Bezpieczeństwo produktów w świetle zmian w prawie żywnościowym UE

2.

Prof. dr hab. Izabela Steinka                                        dr inż. A. Kukułowicz, dr inż. J. Stankiewicz

Wybrane zagadnienia z higieny

3.

Prof. dr hab. Maria Śmiechowska                                 

Zapewnienie jakości produktów, usług i środowisk

4.

Dr hab. inż. Aneta Ocieczek, prof. UMG

Technologiczne i przechowalnicze aspekty kształtowania jakości żywności oraz postawy i zachowania konsumentów wobec żywności

5.

Dr hab. Aleksandra Wilczyńska, prof.UMG  

 

Funkcjonalne i biologicznie aktywne składniki żywnośc

Załączniki: 

Podmiot udostępniający: 

Dziekanat WZNJ

Wytworzył informację:

Lidia Behmke
12.02.2019
Wprowadzenie:
M.Schmidt 12.02.2019
Ostatnia modyfikacja:
M.Schmidt 11.08.2021